Om BI Værkstedet

BI Værkstedet er min hjemmeside omkring Business Intelligence. BI Værkstedet samler videns-, lærings- og udviklingsressourcer om Business Intelligence med udgangspunkt i Microsofts produkter Power BI, Excel og Power Pivot.
Siden fungerer som min vidensbase, hvor jeg opsamler og deler den viden jeg opbygger gennem egen læring og udvikling. Indholdet afspejler derfor de områder der har min interesse og som jeg arbejder med eller har arbejdet med.

Jeg holder meget af at arbejde med processerne omkring omdannelse af data til konkret og relevant information samt den aktive implementering og anvendelse af den nye viden i en organisatorisk sammenhæng, der føre til konkrete handlinger.
Det er desuden utrolig spændende at deltage i den udvikling af Business Intelligence området der sker med fremkomsten af de moderne “self service” produkter som Power BI og Tableau m.fl. – en rivende udvikling der konstant tilbyder nye og forbedrede muligheder for bedre bedre og mere effektiv dataanvendelse.

Jeg er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har arbejdet med data og rapportering i det offentlige (stat, regioner og kommuner) i en årrække, ja faktisk fra før begrebet Buisiness Intelligence rigtig kom på banen. Jeg har 30+ års erfaring, blandt andet med udvikling og implementering af forskellige former for databaseret rapportering, hovedsagelig indenfor områderne økonomi og aktivitet samt sammenkædning af disse.


Med venlig hilsen

Søren Skov Jensen